Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Οργάνωση Φεβρουαρίου: Το μπάνιο (α΄μέρος)


Τελείωσα επιτέλους το μπάνιο μας, οργανώθηκε πιστεύω. Δεν μου αρέσει να έχω τίποτα έξω. Πιστεύω ότι δείχνει πιο καθαρό και μεγάλο όταν δεν έχει πολλά "τσιμπράγαλα". Δεν μου αρέσει να έχω περιττά πράγματα, μόνο ότι χρησιμοποιούμε για τις ανάγκες μας.
Ήθελα αρχικά να τοποθετήσω ένα ντουλάπι έξτρα για τα καθημερινά μας και να βγάλω όλα τα απορρυπαντικά από το ντουλάπι του νιπτήρα, γιατί ήταν σίγουρο οτι τα μικρά μου παιδάκια κάποια στιγμή θα πείραζαν και αυτά τα ντουλάπια.

Να λοιπόν τα κατορθώματά μου:

1. Τοποθετήσαμε το ντουλάπι:Επιτέλους τα προϊόντα καθημερινής περιποίησης βρήκαν σπιτάκι και δεν είναι σκόρπια από δω και από κει (πριν τα είχα σε καλάθι πάνω στο πλυντήριο). Κάποιοι θα αναρωτηθούν καλά μόνο αυτά έχεις; Όχι έχω κι άλλα προϊόντα που όμως προς το παρόν δεν τα χρησιμοποιώ τα φυλάω σε βαλίτσες (θα δείτε σε επόμενες αναρτήσεις οργάνωσης).   Δε μου αρέσει να έχω 50 κρέμες και να φοράω μόνο μία. Έχω έξω μόνο αυτές που χρησιμοποιώ. 

2. Να και το ντουλάπι με τις κλειστές συσκευασίες και κάποια έξτρα προϊόντα που δεν χρησιμοποιούμε συχνά.
πριν

 
μετά3. Το ντουλάπι του νιπτήρα, (εδώ γινόταν ο χαμός):


πριν

μετά
Σκέφτηκα να βάλω το ραφάκι που είχε παλιά και να τοποθετήσω εκεί μερικές καθημερινές πετσετούλες χεριών και προσώπου, καθώς και χαρτιά υγείας, που πριν βρίσκονταν στη ντουλάπα του μπαλκονιού. Επίσης το μικρό λεκανάκι έχει τα παιχνιδάκια των παιδιών για το μπάνιο (λίγα και καλά).


4. Το συρταράκι μας τόσο μικρό που δεν χωράει τίποτα άλλο από τις οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες:


Και τοποθέτησα μια κρεμάστρα για τα μπουρνούζια και τις πετσέτες των παιδιών πίσω από την πόρτα, επειδή είναι ελαφριά και δεν βαραίνουν την πόρτα:


Αυτό ήταν το μπάνιο μας, μικρό αλλά πολύ λειτουργικό. Ακολουθεί το wc που το χρησιμοποιούμε για αποθηκούλα προς το παρόν.
Μπορεί ΄να αργήσει λίγο, περίπου στις αρχές του επόμενου μήνα γιατί πρέπει να αγοράσω ένα ντουλάπι από το ΙΚΕΑ (να δούμε πότε θα καταφέρω να πάω).


Αυτά, φιλάκια πολλά!!!!