Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

ZAMPPLE STORE

Το περασμένο Σάββατο πρωί, αποφάσισα να κάνω μια βολτίτσα στο κέντρο της Αθήνας, που είχα να επισκεφτώ κάμποσο καιρό (πάνε οι εποχές που είχα χρόνο).
Είπα να χαλαρώσω στις βιτρίνες λίγο και να κάνω "βλέπειν therapy" (διότι λεφτά δεν υπάρχουν).
Αφορμή στάθηκε η εγγραφή μου στο ZAMPPLE. Τι είναι αυτό;;; πολλοί θα αναρωτηθείτε...
Λοιπόν, είναι ένα κατάστημα με δωρεάν προϊόντα μόνο για μέλη.  Θέλουν να αποδείξουν ότι δεν χρειαζόμαστε διαφημίσεις και να έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάζουμε πριν αγοράσουμε.
Μου φάνηκε ενδιαφέρον και είπα γιατί όχι, να δοκιμάζω πριν αγοράσω κάτι και να μπορώ να το αξιολογήσω μετά. 
Τα προϊόντα μπορεί να είναι τρόφιμα, απορρυπαντικά και καλλυντικά.
Για τον μήνα Μάιο έχει προσφορά εγγραφής 9,90 € για συνδρομή 3 μηνών.  Μπορείς να αγοράσεις από 6 έως και 10 προϊόντα, τον μήνα σε  κανονικό μέγεθος, ανάλογα με τους πόντους που έχεις μαζέψει. Δεν πληρώνεις τίποτα παρά μόνο την εγγραφή σου και η υποχρέωση σου είναι να κάνεις μέσα σε 20 ημέρες αξιολόγηση των προϊόντων αυτών.
Η πρώτη εντύπωση ήταν μπορώ να πω καλή και τα προϊόντα που επέλεξα για αυτόν τον μήνα σίγουρα είχαν πάνω από 10,00 €. Τα είχα φωτογραφήσει αλλά η μικρή παίζοντας με την μηχανή τα έσβησε.
Αν γραφτείτε μέσο κάποιου άλλου κερδίζετε αυτόματα 50 πόντους, αν πάλι επιλέξετε να πάτε μόνοι σας για εγγραφή τότε ξεκινάτε με μηδενικούς πόντους.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να γραφτεί μέσα από μένα θα το εκτιμούσα (γιατί θα πάρω κι εγώ 50 πόντους). εδώ είναι η αίτηση εγγραφής και το email μου elenizag@gmail.com

Σας ευχαριστώ,
Φιλιά!