Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι!

Γεια σας, καλό μήνα καλή εβδομάδα Με το καλό η επιστροφή στα θρανία και στις εργασίες σας. Το καλοκαίρι αυτό ήταν για μένα ξέγνοιαστο, ανέμελο, τεμπέλικο και ότι άλλο. Πάντως το ευχαριστήθηκα.
Αποχή από το διαδίκτυο 2 μήνες σχεδόν.. σκέτη αποτοξίνωση.
Φέτος πήγαμε εκτός από τα χωριά μας και το εξοχικό μας, σε ένα μέρος που όσοι έχετε μικρά παιδάκια κρατήστε το στα υπόψη… λέγεται Σαμπατική, βρίσκεται στην Αρκαδία λίγο έξω από το Λεωνίδιο και ιδού:

Μείναμε στα διαμερίσματα  ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ . Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία, από την εξυπηρέτηση και γενικά από όλο το πακέτο. Τα διαμερίσματα πολύ καθαρά, πλήρως εξοπλισμένα. Η περιοχή έχει ένα μείον, δεν έχει τίποτα από μαγαζιά ή κάποια πλατεία, ή παιδική χαρά. Όμως είναι πολύ κοντά στο Λεωνίδιο, έχει πολύ καθαρή θάλασσα (βότσαλο έξω, άμμο μέσα), είναι ιδανική για μικρά παιδιά, δεν έχει αυτοκίνητα και διαθέτει μία ταβέρνα με πολύ καλό και οικονομικό φαγητό. Επίσης μετατρέπεται σε καφετέρια..
Με το που πήγαμε τοποθετήσαμε ομπρέλες, καρεκλάκια, παιχνίδια, ψάθες και τα μαζέψαμε όταν φύγαμε. ΤΈΛΕΙΑ ούτε κούραση, ούτε κουβάλημα, ούτε αυτοκίνητο, μισό λεπτό περπάτημα από το δωμάτιο και βγήκες στην παραλία. Τα παιδιά μου το καταευχαριστήθηκαν:


Πρώτη φορά που πήγαιναν μόνα τους, χωρίς να τα κρατάμε από το χέρι. Κι εμείς ξέγνοιαστοι, τα καμαρώναμε που μεγάλωσαν ..

Πήγαμε και μια εκδρομή στην ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ για να προσκυνήσουμε... Η απόσταση από το Λεωνίδιο 30 λεπτά με στροφές. Ήταν πολύ όμορφα!

  
Έτσι τελείωσαν οι διακοπές για φέτος. Επιστροφή στην καθημερινότητα και στην οργάνωση μου (με πολύ όρεξη), με πολλές αλλαγές και ενδιαφέροντα πράγματα.

Φιλιά πολλά,
Καλό Σεπτέμβρη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μου ...